Preskocit navigáciu

Najlepšími spomedzi poddôstojníkov a mužstva sú čatár Hovancsek a desiatnik Orságh


Najlepšími spomedzi poddôstojníkov a mužstva sú čatár Hovancsek a desiatnik Orságh

Komisia zložená z veliacich poddôstojníkov rôt pod vedením veliaceho poddôstojníka práporu vyhodnotila 8. októbra v Hlohovci víťazov súťaže o najlepšieho profesionálneho vojaka Dopravného práporu výcvikového roka 2013 v hodnostných kategóriách poddôstojníci a mužstvo.

Po dôkladnom posúdení a zhodnotení základných a doplnkových kritérií výberu a osobnom pohovore s nominovanými kandidátmi predseda hodnotiacej komisie štábny nadrotmajster Jozef Mižák vyhlásil za najlepšieho poddôstojníka Dopravného práporu čatára Ľudovíta Hovancseka. Z radov mužstva sa víťazom stal desiatnik Martin Orságh. „Verím, že ocenenia budú motiváciou pre všetkých príslušníkov poddôstojníckeho zboru a mužstva plniť svoje úlohy zodpovedne a profesionálne,“ povedal počas vyhlásenia výsledkov predseda komisie.

Veliteľka Dopravného práporu podplukovníčka Zuzana Kraushuberová zablahoželala víťazom a poďakovala im za kvalitne vykonanú prácu v prospech Dopravného práporu v tomto výcvikovom roku. „Poddôstojníci sú chrbtovou kosťou štruktúry Dopravného práporu, ktorá má pozitívny vplyv na úspešné plnenie úloh celého útvaru,“ zdôraznila veliteľka práporu. Podľa podplukovníčky je dôležité oceňovať tých príslušníkov, ktorí sa v hodnostných kategóriách mužstva a poddôstojníkov najväčšou mierou podieľajú na rozvoji spôsobilostí Dopravného práporu.


Najlepšími spomedzi poddôstojníkov a mužstva sú čatár Hovancsek a desiatnik OrsághNajlepšími spomedzi poddôstojníkov a mužstva sú čatár Hovancsek a desiatnik OrsághNajlepšími spomedzi poddôstojníkov a mužstva sú čatár Hovancsek a desiatnik OrsághNajlepšími spomedzi poddôstojníkov a mužstva sú čatár Hovancsek a desiatnik Orságh

Autor: doprpr , Foto: doprpr - Dátum: 09.10.2013
Čítanosť: 15073
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share