Preskocit navigáciu

Mikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom Juhu


Mikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom Juhu

Vojenská farnosť Sedembolestnej Panny Márie trenčianskeho Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR sa už tradične v adventnom čase 3. decembra stretla v kostole Svätej rodiny na trenčianskom sídlisku Juh. Vojenský dekan veliteľstva Síl výcviku a podpory podplukovník Stanislav Lipka privítal spoločne s veliteľom trenčianskeho veliteľstva Síl výcviku a podpory plukovníkom gšt. Martinom Stoklasom profesionálnych vojakov, občianskych zamestnancov a ich rodinných príslušníkov.

Stretli sa v spoločenských priestoroch kostola na pravej vojenskej predvianočnej kapustnici a mnohých ďalších dobrotách, ktoré každá z rodín priniesla na stretnutie so sebou. Najväčšiu radosť však ako vždy mali najmä deti vojakov, ktoré sa tešili na drobné mikulášske darčeky. Zaujímavé stretnutie pomohlo vojenské rodiny naladiť na tú správnu adventnú náladu. Zavítal medzi nich aj farár miestnej civilnej farnosti Svätej Rodiny vdp. Jozef Varhaník so svojim kaplánom.


Mikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom JuhuMikuláš a vojenská kapustnica na trenčianskom Juhu

Autor: MO SR - Jozef Žiak , Foto: autor - Dátum: 04.12.2013
Čítanosť: 12835
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share