Preskocit navigáciu

AVÍZO o uskutočnení podujatia pri príležitostí Dňa otvorených dverí v Prápore výcviku – Zelená koncu školského roku


AVÍZO o uskutočnení podujatia pri príležitostí Dňa otvorených dverí v Prápore výcviku – Zelená koncu školského roku

Príslušníci Práporu výcviku Martin, pod velením podplukovníka Róberta Kecsőho, a v spolupráci s Hasičským zborom Priekopa nezabudli na našich najmenších ani tento rok. Z dôvodu každoročného rozdelenia techniky a profesionálnych vojakov po viacerých mestách a okolitých obciach, počas zabezpečenia rôznych aktivít na podporu pozitívnej prezentácie OS SR, sa veliteľ Práporu výcviku rozhodol dopriať všetkým deťom a ich rodinným príslušníkom oslavu ukončenia školského roku priamo v priestoroch Práporu výcviku.
Tu môžu návštevníci vidieť množstvo pripravenej techniky, praktických ukážok a zábavnych aktivít. Deti budú mať možnosť posedieť si v technike a zároveň sa pri nej odfotografovať. Samozrejme, že oslavy budú obohatené rôznymi zábavnými hrami, maľovaním na tvár, či súťažami pre deti. 
Touto cestou pozývame rodičov s deťmi, školákov a škôlkarov do priestorov Práporu výcviku Martin pri príležitostí osláv 5. výročia vzniku Práporu výcviku a ukončenia školského roku pod názvom Deň otvorených dverí v Prápore Výcviku - Zelená koncu školského roku, ktorý sa uskutoční dňa 25. júna 2014 v priestoroch kasárni 4.čsb Martin (Jilemníckého 6, Martin – Sever). 
Prajeme Vám príjemne prežitý deň a veľa nezabudnuteľných zážitkov.



Autor: kpt. Marian SOBČÁK - Dátum: 23.06.2014
Čítanosť: 15649
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share