Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2019
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Výcvik v preprave po železnici


Výcvik v preprave po železnici
Dňa  9. októbra  2018 v súlade s plánom prípravy prCSS vo výcvikovom roku 2018 bol vykonaný praktický výcvik v preprave po železnici pre príslušníkov práporu.
 
Cieľom výcviku bolo precvičiť a upevniť získané vedomosti a návyky z predchádzajúceho výcviku v tejto oblasti. Riadiacim výcviku bol náčelník logistiky práporu CSS kapitán Matúš Hiščár a odbornou garantkou výcviku bola poručíčka Radka Basárová z Národného centra vojenskej dopravy v Bratislave.
 
V priestore železničnej stanice Šarišské Lúky bolo precvičené zabezpečenie ochrany a obrany síl a prostriedkov na železničnej stanici, povinnosti funkcionárov vojenského prevozu a celodennej zmeny vojenského prevozu, preberanie a odovzdávanie železničných vozňov a upevňovanie techniky. Súčasťou výcviku bola výstavba univerzálnej nakladacej oceľovej rampy UNOR, po jej ukončení bol realizovaný praktický výcvik vodičov a veliteľov vozidiel pri pohybe techniky na železničných vozňoch. Ciele výcviku boli splnené a  výcvik bol hodnotený s výsledkom výborne.
 
Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na príprave a realizácii výcviku, náčelníkovi logistiky prCSS kapitánovi Matúšovi Hiščárovi a zamestnancom železničnej stanice Šarišské Lúky

Výcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železniciVýcvik v preprave po železnici

Autor: prCSS - Dátum: 10.10.2018
Čítanosť: 3312
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share