Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu


Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu

Počas ranného slávnostného zhromaždenia k 100. výročiu vzniku Československa a 100. výročiu skončenia 1. svetovej vojny sa zhromaždili, v priestoroch klubu Kutuzovových kasární, príslušníci Generálneho štábu OS SR a ministerstva obrany.
Na úvod si prítomní vypočuli slová rozkazu prezidenta SR k uvedeným výročiam. Rovnako ako v ostatné významné dni, aj tento boli vybraným príslušníkom ozbrojených síl udelené pamätné medaila k 25. výročiu vzniku OS SR.
Na záver sa vojakom a zamestnancom prihovoril minister obrany Peter Gajdoš, pričom pripomenul nielen dejinné udalosti, ale najmä vyzdvihol ich význam pre moderné dejiny Slovenska.


Slávnostné zhromaždenie k stému výročiuSlávnostné zhromaždenie k stému výročiuSlávnostné zhromaždenie k stému výročiuSlávnostné zhromaždenie k stému výročiuSlávnostné zhromaždenie k stému výročiu 2Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu 2Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu 2Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu 2Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu 3Slávnostné zhromaždenie k stému výročiu 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ PP - Dátum: 26.10.2018
Čítanosť: 7314
Verzia pre tlač

Skočiť na menu