Preskocit navigáciu

Odchod vzácneho kolegu do personálnej zálohy


Odchod vzácneho kolegu do personálnej zálohy

Pri príležitosti odchodu kapitána Petra Hudeca, vedúceho staršieho dôstojníka-dirigenta orchestra Vojenskej hudby OS SR,  do personálnej zálohy k 31. marcu, sa v priestoroch Vojenskej hudby OS SR uskutočnil slávnostný nástup.

Kapitán  Hudec nosil uniformu profesionálneho vojaka viac ako 28 rokov. Ukončením štúdia na Vojenskej hudobnej škole v Roudnici nad Labem  začala dňa 12. júla 1991 jeho vojenská kariéra prijatím do služobného pomeru profesionálneho vojaka. K hudbe mal vzťah už odmala, ale jeho doménou bola hoboj a klarinet. K vedeniu orchestra pristupoval vždy so záujmom a zodpovedne. Vždy z neho vyžarovala energia, spoľahlivosť, prehľad  a maximálna muzikalita.

Veliteľ, plukovník Slavomír Milde, v príhovore Petrovi poďakoval za pozitívny prínos a osobnú angažovanosť pri rozvoji a zveľadení vojenskej hudobnej služby počas pôsobenia vo Vojenskej hudbe Ozbrojených síl SR Bratislava a zaželal veľa šťastia v ďalšej životnej etape a ako spomienku odovzdal Pamätný kríž náčelníka Generálneho štábu OS SR III. stupňa. 

Prajeme zhodne veľa úspechov nielen v pracovnom ale i osobnom živote.


Odchod vzácneho kolegu do personálnej zálohyOdchod vzácneho kolegu do personálnej zálohyOdchod vzácneho kolegu do personálnej zálohyOdchod vzácneho kolegu do personálnej zálohyOdchod vzácneho kolegu do personálnej zálohyOdchod vzácneho kolegu do personálnej zálohyOdchod vzácneho kolegu do personálnej zálohy

Autor: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ - Dátum: 29.03.2019
Čítanosť: 3988
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share