Porada veliteľa ÚLZ v Nemšovej


Porada veliteľa ÚLZ v Nemšovej
Dňa 28. mája 2019 vykonal veliteľ Úradu logistického zabezpečenia OS SR plukovník Jozef ŠEVČÍK v poradí „štvrtú“ pracovnú poradu vo výcvikovom roku za prítomnosti hlavných funkcionárov ÚLZ OS SR a veliteľov priamo podriadených útvarov v priestoroch ZZ I Nemšová.
V úvode porady predstavil veliteľ ÚLZ OS SR novú veliteľku Zásobovacej základne I. majorku Tatianu NAGYOVÚ, ktorá dňa 31. mája 2019 ukončí pôsobenie vo funkcii náčelníka oddelenia riadenia zásob triedy IV na ÚLZ OS SR v Trenčíne a dňom 1. júna 2019 bude už v hodnosti "podplukovníčky" personálnym rozkazom ustanovená do funkcie veliteľky Zásobovacej základne I. Nemšová.
Následne porada pokračovala v súlade so schváleným programom - dokladom splnenia vydaných úloh z predchádzajúceho obdobia náčelníkmi služieb a veliteľmi priamo podriadených základní. V závere porady veliteľ poďakoval príslušníkom ÚLZ za odvedenú prácu, vydal úlohy do ďalšieho obdobia a spoločným obedom ukončil zamestnanie.

 


Porada veliteľa ÚLZ v NemšovejPorada veliteľa ÚLZ v NemšovejPorada veliteľa ÚLZ v NemšovejPorada veliteľa ÚLZ v Nemšovej

Autor: mjr. Ing. Július PETHŐ , Foto: z. František MINDÁR - Dátum: 28.05.2019
Čítanosť: 6516
Verzia pre tlač

Skočiť na menu