Preskocit navigáciu

VePBA zabezpečovalo pietne akty


VePBA zabezpečovalo pietne akty
V dňoch 8.-9. mája 2010 príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava - Čestnej stráže OS SR Bratislava, Vojenskej hudby OS SR Bratislava a Vojenskej hudby Banská Bystrica, zabezpečili vykonanie pietnych aktov kladenia vencov pri príležitosti ukončenia II. sv. vojny na Pamätníku oslobodenia v Liptovskom Mikuláši-Nicovô, pamätníku Slavín v Bratislave a koncentračnom tábore Mauthausen v Rakúsku, a 91. výročia tragickej smrti M.R.Štefánika  Mohyle M.R.Štefánika na Bradle.
 
Pietnych aktov konaných na Slovensku sa zúčastnili štátny a ústavní činitelia - Predseda Národnej rady SR p. Pavol Paška, Predseda vlády SR p. Robert Fico, Minister obrany SR p. Jaroslav Baška, Náčelník Generálneho štábu OS SR generál Ľubomír Bulík, ďalší vysokí štátny predstavitelia, generalita Ozbrojených síl SR a ďalší významní a vzácny hostia.
 
Zabezpečenie aktivít bolo vykonané na požadovanej úrovni, čoho dôkazom sú aj priaznivé reakcie zúčastnených.
 
Viac obrazového materiálu v časti Archív / Fotogaléria

Pietne akty ukončenia II. sv. vojny a tragickej smrti M. R. ŠtefánikaPietne akty ukončenia II. sv. vojny a tragickej smrti M. R. ŠtefánikaPietne akty ukončenia II. sv. vojny a tragickej smrti M. R. ŠtefánikaPietne akty ukončenia II. sv. vojny a tragickej smrti M. R. Štefánika

Autor: npor. Richard Spišák , Foto: npor. Richard Spišák - Dátum: 11.05.2010
Čítanosť: 25440
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share