Preskocit navigáciu

„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava


„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava

V piatok 16. júla sa príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR prvýkrát zúčastnili programu prezentácie útvaru s deťmi zo ZŠ Kalinčiakova v Bratislave.


Deti si hravou formou vyskúšali ukážky štátnych protokolárnych akcií. S trubačom a vojakmi si skúsili pochodovanie na pesničky. Počas jednotlivých ukážok mali deti možnosť súťažiť o propagačné materiály. Žiakom zo ZŠ boli ukázané a predvedené uniformy spolu so zbraňami vo workshopovom stánku.


Príslušníci útvaru si pripravili pre deti bohatý športový program s rôznymi disciplínami na 5 stanoviskách. Žiaci si vyskúšali slalom medzi kužeľmi, plazenie, hádzanie granátu, topografiu, zdravotnícku prípravu, sebaobranu a maskovanie tváre.


Ďakujeme oddeleniu marketingu MO SR za darovanie propagačného materiálu pre deti.


„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava„Branno-športové cvičenie“ na ZŠ – Kalinčiakova 12, Bratislava

Autor: kpt. Mgr. Dagmara Štepánková , Foto: rtm. Marek Pôbiš - Dátum: 16.06.2023
Čítanosť: 1017
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share