Preskocit navigáciu

Prezentácia útvaru v obci Voznica


Prezentácia útvaru v obci Voznica

V sobotu 1. júla vykonali príslušníci Čestnej stráže prezidenta v rámci programu na podporu regrutácie a doplňovania OS SR prezentáciu útvaru a Ozbrojených síl SR v obci Voznica. Obyvateľom obce a blízkeho okolia sa prezentovali hlavné úlohy Čestnej stráže prezidenta SR, objasnili sa im špecifické podmienky prijatia k nášmu útvaru a k Ozbrojeným silám SR.

V rámci prezentácie Čestnej stráže prezidenta SR vojaci vykonali ukážku výstroja a výzbroje, predviedli v dvoch vstupoch galaprogram, dynamickú ukážku sebaobrany a ukážku trubača, ktorý predviedol úryvky známych melódií.

Ďalšia časť programu bola zameraná na ukážky zabezpečenia štátno-protokolárnych akcií pre prezidentku SR, kde si interaktívnym spôsobom prítomní vyskúšali úlohu kráľa a kráľovnej a ich privítanie na letisku. Počas jednotlivých ukážok mali diváci možnosť súťažiť o propagačné materiály, ktoré nám pomohlo zabezpečiť oddelenie marketingu MO SR.


Prezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci VoznicaPrezentácia útvaru v obci Voznica

Autor: kpt. Mgr. Dagmara Štepánková , Foto: rtm. Marek Pôbiš - Dátum: 01.07.2023
Čítanosť: 951
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share