Preskocit navigáciu

Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.


Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.

Vo štvrtok 26. októbra sa na nádvorí Grasalkovičovho paláca uskutočnil slávnostný nástup. Prezidentka SR Zuzana ČAPUTOVÁ sa rozlúčila s generálmajorom Ivanom PACHOM, ktorý odchádza do výslužby po viac ako 44 rokoch pôsobenia v OS SR. Generálmajor Ivan PACH zavŕšil kariéru ako veliteľ pozemných síl a pôsobil v štruktúrach Severoatlantickej aliancie.

Plné pocty na prednom nádvorí Grasalkovičovho paláca zabezpečili príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR pod velením majora Vladimíra RAKOVIČA.


Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.Rozlúčka s odchádzajúcim generálmajorom Ivanom PACHOM.

Autor: kpt. Mgr. Dagmara Štepánková , Foto: slob. Ondrej Dubnička - Dátum: 26.10.2023
Čítanosť: 809
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share