Preskocit navigáciu

13. ročník tradičného podujatia Fašiang Cup


13. ročník tradičného podujatia Fašiang Cup

V sobotu 17. februára sa v športovej hale Kremnica stretli tímy z rôznych kútov Slovenska, aby si zmerali sily na 13. ročníku Fašiang Cup.

            Po prvý krát sa do tohto tradičného turnaja zapojil  aj tím Veliteľstva posádky Bratislava, ktorý jedinú prehru turnaja zaznamenal až vo finále, v ktorom podľahol tímu Lipino Žilina. Celý turnaj skončil so skvelou bilanciou 5 výhier, 1 remíza, 1 prehra a skóre 19:10. Najlepším strelcom turnaja sa stal príslušník Veliteľstva posádky slobodník Samuel Fitzel, ktorý získal dres s podpisom Milana Škriniara.

          „Som veľmi rád, že sme sa ako mužstvo mohli zúčastniť na tak kvalitnom turnaji, ktorý mal až 16 mužstiev. Porazili nás len víťazi zo Žiliny, ktorí boli vo finále jednoznačne lepší. To, že som bol najlepší strelec turnaja ma teší, no bez mojich spoluhráčov by som ním nebol. Za originálny dres Milana Škriniara som vďačný a určite si ho vyvesím na stenu“ uviedol najlepší strelec.

Turnaj sprevádzala skvelá atmosféra a zápasy plné emócií sledovala plná tribúna.


             


13. ročník tradičného podujatia Fašiang Cup13. ročník tradičného podujatia Fašiang Cup13. ročník tradičného podujatia Fašiang Cup

Autor: rtm. Michal HOLBÍK , Foto: rtn. Martin HOLOS - Dátum: 17.02.2024
Čítanosť: 381
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share