Preskocit navigáciu

Generál Bulík odmenil najlepších poddôstojníkov


Generál Bulík odmenil najlepších poddôstojníkov

Ocenenia za výborné plnenie úloh si dnes 10. novembra 2010 na Generálnom štábe ozbrojených síl prevzali zástupcovia poddôstojníckeho zboru a mužstva z celých ozbrojených síl SR.


Za plnenie úloh nad rámec služobných povinností, za príkladné plnenie služobných povinností a za vzorné reprezentovanie ozbrojených síl Slovenskej republiky si vecné dary prevzalo 27 poddôstojníkov, medzi nimi aj jedna žena. Najlepších poddôstojníkov zo všetkých útvarov a zariadení ozbrojených síl ocenil osobne náčelník Generálneho štábu OS SR generál Ľubomír Bulík.


Za prítomnosti svojho zástupcu generálmajora Jaroslava Vývleka a hlavného poddôstojníka OS SR štábneho nadrotmajstra Richarda Fabriciusa generál Bulík poďakoval oceneným za kvalitne vykonanú prácu vo výcvikovom roku 2010 a za to, že svojimi schopnosťami prispievajú k plneniu prioritných úloh ozbrojených síl. „Ste lídri, ktorí musia aj v ďalšom období ísť príkladom ostatným poddôstojníkom a mužstvu,“ zdôraznil náčelník generálneho štábu vo svojom príhovore.


Hlavný poddôstojník štábny nadrotmajster Richard Fabricius sa v mene všetkých ocenených poďakoval a zdôraznil, že je to pre kategóriu poddôstojníkov najväčšia česť prevziať si ocenenie priamo z rúk náčelníka Generálneho štábu ozbrojených síl SR. S poďakovaním vystúpil aj veliaci poddôstojník Veliteľstva Vzdušných síl OS SR štábny nadrotmajster Vladimír Beluš, ktorý za ocenených poďakoval náčelníkovi generálneho štábu za doterajšiu vysokú mieru dôvery velenia OS SR vo veliacich poddôstojníkov. Zároveň generála uistil, že aj v nasledujúcom období sa generálny štáb OS SR bude môcť na kvality poddôstojníckeho zboru plne spoľahnúť.


Generál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkovGenerál Bulík dnes odmenil poddôstojníkov

Autor: OS SR - mjr. Milan Vanga , Foto: MO SR - Michaela Farkašová - Dátum: 10.11.2010
Čítanosť: 19716
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share