Preskocit navigáciu

Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb


Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb

Nový digitálny fotoaparát odovzdal v pondelok 17. januára 2011 veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Vojtek domovu sociálnych služieb v Partizánskom. Spolu so svojím zástupcom brigádnym generálom Jurajom Krištofovičom tak do rúk riaditeľa domova Ing. Vladimíra Bezáka odovzdali jednu z dvoch cien organizátorov 7. posádkového plesu v Trenčíne.

„Na vojenskom plese v Trenčíne je pravidlom venovať jednu z cien tomboly pre sociálne zariadenia v Trenčianskom samosprávnom kraji. Tento rok boli tie ceny dve, a pre mňa je cťou odovzdať jednu z nich práve Vášmu domovu. Verím, že tento digitálny fotoaparát poslúži všetkým, vašim klientom,“ povedal generálmajor Vojtek pri odovzdávaní ceny v zariadení pre seniorov Domov n.o. v Partizánskom. Zariadenie bolo vyžrebované z viac ako dvadsiatich zariadení sociálnych služieb v kraji. Jedná sa o domov s kapacitou 90 lôžok založený v roku 2003 ako nezisková organizácia mesta Partizánske v budove bývalého stredoškolského internátu. V zariadení, slúžiacom najmä seniorom, sa nachádzajú aj imobilní ľudia či osoby s alzheimerovou chorobou. Najstarším klientom je 93 ročný starček, bývalý vojak, ktorý počas bojov na ruskom fronte prežil uloženie do hromadného hrobu.

Ďalšou cenou 7. Posádkového plesu Trenčín pre zariadenie sociálnych služieb Trenčianskeho samosprávneho kraja je LCD televízor, ktorý v najbližších dňoch odovzdá vyžrebovanému výhercovi veliteľ pozemných síl OS SR generálmajor Ján Salaganič.


Cena organizátorov plesu pre domov sociálnych služiebCena organizátorov plesu pre domov sociálnych služiebCena organizátorov plesu pre domov sociálnych služiebCena organizátorov plesu pre domov sociálnych služieb

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 18.01.2011
Čítanosť: 18304
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share