Preskocit navigáciu

Profesionáli v Profesionálovi


Profesionáli v Profesionálovi
V stredu 21. septembra pri príležitosti 10. výročia vzniku samostatného útvaru Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky (ČS PSR) navštívil priestory Duklianskych kasární štáb televíznej relácie Profesionál, aby natočil príspevok do októbrového vydania televíznej relácie. Televízny štáb sprevádzal priestormi kasární veliteľ ČS PSR plk. Miroslav Ištván, ktorý spolu s vybranými príslušníkmi útvaru poskytol pre televíziu rozhovor, v ktorom priblížil históriu a hlavné úlohy čestnej stráže ako aj výstroj a výzbroj čestných jednotiek.

Profesionál je televízna relácia, magazín o živote a výcviku príslušníkov Ozbrojených síl Slovenskej republiky, ktorý Slovenská televízia vysiela každý štvrtok v pravidelnom vysielacom čase (16:40 hod.)

Prezentáciu útvaru ČS PSR si môžete pozrieť v televíznej relácii Profesionál vo štvrtok, 6. októbra na STV2, poprípade v piatkovej repríze.

Profesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v ProfesionáloviProfesionáli v Profesionálovi

Autor: por. Ing. Andrea Rišianová , Foto: por. Ing. Andrea Rišianová - Dátum: 22.09.2011
Čítanosť: 13719
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share