Preskocit navigáciu

Návšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnené


Návšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnené

Prvú návštevu Veliteľstva vo funkcii Zástupcu veliteľa síl výcviku a podpory Trenčín vykonal brigádny generál Ing. Josef POKORNÝ, PhD. dňa 28. októbra 2011.

Veliteľ veliteľstva plukovník Ján BURDA mu predstavil hlavných funkcionárov a formou elektronickej prezentácie ho oboznámil so základnými charakteristikami veliteľstva a jeho zložiek. Ich súčasťou bol aj výpočet plnených aktivít s poukázaním na akútne a potenciálne problémové oblasti s ktorými sa stretávame pri plnení úloh.

Pán brigádny generál si zo záujmom vypočul prezentované údaje a pridal niekoľko informácií a poznámok k priebehu riešenia koncepcie Ozbrojených síl SR, ktoré by mali vzísť zo Strategického hodnotenia obrany.

Ďalšiu návštevu pán generálmajor vykonal 15. novembra 2011 na našich jednotkách a súčasti - Čestnej stráži OS SR, Vojenskej hudbe OS SR a Posádkovom klube. V doprovode veliteľa posádky Bratislava a veliteľov uvedených zložiek si detailne prezrel priestory ich umiestnenia a oboznámil sa s širším konceptom fungovania. So záujmom si vypočul aj názory príslušníkov jednotiek, ich starosti ale aj radosti každodenného vojenského života.

Pre ilustráciu sme doplnili fotogalériu.


Návšteva dezignovaného zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky BratislavaNávšteva dezignovaného zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky BratislavaNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnenéNávšteva zástupcu SVaP Trenčín na Veliteľstve posádky Bratislava - doplnené

Autor: kpt. PhDr. Ing. Richard Spišák , Foto: kpt. PhDr. Ing. Richard Spišák - Dátum: 28.10.2011
Čítanosť: 14009
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share