Preskocit navigáciu

Príslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectva


Príslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectva

 

Slovenská letecká agentúra v spolupráci s hlavným programovým partnerom Ministerstvom obrany SR pripravila najočakávanejšia leteckú udalosť roka SIAF 2013 (Slovak International Air Fest), ktorá sa uskutočnila 31. augusta a 1. septembra na letisku Sliač.
 
Sobotňajší otvárací ceremoniál leteckých dní sa uskutočnil za prítomnosti ministra obrany SR Martina Glváča a náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučíka Petra Vojteka.
Medzi divácky najatraktívnejšie patrili dych vyrážajúce ukážky leteckého umenia pilotov   z rôznych kútov sveta, ktoré ocenilo publikum neprestávajúcim potleskom. Pri statických ukážkach mohli leteckí nadšenci vidieť lietadlá rôznych typov.
K pestrosti kultúrneho programu prispela i Vojenská hudba Banská Bystrica, ktorá predviedla svoje majstrovské dielo pod dirigentskou taktovkou poručíka Jána Goliáša. Príslušníci  Čestnej stráže OS SR vystúpili so svojim showprogramom, kde ukázali neštandardné cviky vytvorené výlučne pre účely reprezentácie OS SR na spomínanom podujatí.

Príslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectvaPríslušníci VePBA na výnimočnom podujatí pre všetkých milovníkov letectva

Autor: por. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: npor. Ing. Zdeno FAKAČ - Dátum: 01.09.2013
Čítanosť: 7297
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share