Preskocit navigáciu

Bratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutí


Bratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutí

Príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA) sa v piatok 15. novembra zúčastnili na druhom ročníku flórbalového turnaja o putovný pohár veliteľa ZAMKIS,  ktorý sa uskutočnil v priestoroch športovej haly „Koniareň“ v Ružomberku.

Hlavným organizátorom športového podujatia bol vojenský útvar 1115 Ružomberok. Na turnaji sa zúčastnilo šesť florbalových mužstiev, tvorených príslušníkmi Základne mobilných komunikačných a informačných systémov (ZaMKIS 1, ZaMKIS 2), Práporu výcviku Martin, VÚ 4977 Sliač a Personálneho úradu v Liptovskom Mikuláši.

V športe, ktorý má veľkú podobnosť s hokejom či hokejbalom, sa naše mužstvo tvorené poručíkom Jaroslavom Vavrom, slobodníkom Milanom Vývlekom, vojakom Romanom Rybjanským, slobodníkom Tomášom Bosíkom, čatárom Michalom Zuskinom, vojakom Ľubošom Opetom, desiatnikom Martinom Psárom a čatárom Jozefom Petríkom, umiestnilo na  vynikajúcej striebornej priečke. 

Aj napriek tomu, že tohtoročný putovný pohár z majstrovstiev neputoval do bratislavskej posádky, chlapci strávili príjemné športové dopoludnie, ktoré prispelo k budovaniu tímového ducha a prehlbovaniu vzťahov medzi útvarmi.


Bratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutíBratislavská posádka obsadila 2.miesto na flórbalovom stretnutí

Autor: por. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: M. Bielik - Dátum: 19.11.2013
Čítanosť: 6753
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share