Preskocit navigáciu

Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO a 69.výročiu oslobodenia mesta Trenčín


Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO a 69.výročiu oslobodenia mesta Trenčín
     Pri príležitosti 10. výročia vstupu do Severoatlantickej aliancie sa príslušníci úradu logistického zabezpečenia OS SR zúčastnili slávnostného zhromaždenia.
     Veliteľ ÚLZ OS SR plk. gšt. Ján Žarnovický vo svojom príhovore poďakoval za množstvo odvedenej práce za uplynulých desať rokov a zdôraznil, že je veľmi hrdý na prácu každého príslušníka ÚLZ OS SR. Pri tejto príležitosti plk. gšt. Ján Žarnovický odovzdal vybraným príslušníkov pamätnú medailu ministra obrany SR k 10. výročiu vstupu SR do NATO.
     V závere slávnostného nástupu poďakoval veliteľ ÚLZ OS SR všetkým príslušníkom za dosahované výsledky v uplynulom období a zaželal veľa elánu do ďalšej práce v nasledujúcom období.
 
     Po slávnostnom zhromaždení sa príslušníci presunuli k Pamätníku umučených na Brezine, kde si pripomenuli 69. výročie oslobodenia mesta Trenčín.
     Profesionálni vojaci z trenčianskych vojenských útvarov si vypočuli príhovory primátora mesta i zástupcu Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov a spoločne vzdali úctu umučeným vojakom počas Slovenskej hymny v podaní vojenskej hudby.
     Každoročne takto desiatky ľudí z Trenčína, pamätníci druhej svetovej vojny a predstavitelia mesta a vojenských útvarov v posádke Trenčín, s úctou a hrdosťou spomínajú na vojakov a ľudí, ktorí položili svoje životy pre našu slobodu.

Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO Slávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO a 69.výročiu oslobodenia mesta TrenčínSlávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO a 69.výročiu oslobodenia mesta TrenčínSlávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO a 69.výročiu oslobodenia mesta TrenčínSlávnostné zhromaždenie k 10.výročiu vstupu SR do NATO a 69.výročiu oslobodenia mesta Trenčín69.výročie oslobodenia mesta Trenčín69.výročie oslobodenia mesta Trenčín69.výročie oslobodenia mesta Trenčín

Autor: mjr.Ing. Németh - Dátum: 10.04.2014
Čítanosť: 7985
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share