Preskocit navigáciu

Seredskí ženisti obdarovali klientov Domova sociálnych služieb Šoporňa - Štrkovec


Seredskí  ženisti obdarovali klientov Domova sociálnych služieb  Šoporňa - Štrkovec
Výkresy, pastelky, modelíny, omaľovánky, stužky a iné kreatívne pomôcky, trošku sladkostí a veľa dobrej nálady priniesli v pondelok 8. decembra príslušníci sereďského ženijného práporu Pozemných síl, za prítomnosti svojho veliteľa podplukovníka Dalibora Jelínka, klientom Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých do Šoporne.
 
Ženisti navštevujú klientov domova v predvianočnom období už vyše 23 rokov a ani tentoraz neprišli naprázdno. Milé darčeky na skvalitnenie života chlapcov v domove kupujú z tradičnej dobrovoľnej finančnej zbierky, ktorá je realizovaná dvakrát ročne. Vrámci poslednej zbierky sa vyzbieralo takmer 300 €, ktoré takto poslúžia tým, ktorí to najviac potrebujú. Okrem darčekov sa však klienti DSS úprimne tešili z prítomnosti vojakov, s ktorými si za tie roky vytvorili priateľské vzťahy.
Klienti domova vojakom predviedli umelecký program plný hudobných a recitačných vstupov s tématikou sv. Mikuláša a Vianoc. Po spoločnom fotografovaní nasledovala návšteva imobilných klientov na izbách a spoločné rozhovory.
 
S prianím požehnaných Vianočných sviatkov sa vojaci s klientami domova rozlúčili a poďakovali im za milé prijatie. Navzájom sa dohodli na ďalšej priateľskej spolupráci aj v budúcom roku.

Seredskí ženisti obdarovali klientov Domova sociálnych služieb Šoporňa - ŠtrkovecSeredskí ženisti obdarovali klientov Domova sociálnych služieb Šoporňa - ŠtrkovecSeredskí ženisti obdarovali klientov Domova sociálnych služieb Šoporňa - ŠtrkovecSeredskí ženisti obdarovali klientov Domova sociálnych služieb Šoporňa - Štrkovec

Autor: npor. Mgr. Jana Slezáková , Foto: npor. Mgr. Jana Slezáková - Dátum: 09.12.2014
Čítanosť: 7256
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share