Preskocit navigáciu

Vianočný turnaj v sálovom futbale profesionálnych vojakov o putovný pohár


Vianočný turnaj v sálovom futbale profesionálnych vojakov o putovný pohár
5. decembra 2014 sa uskutočnil u 5.pluku špeciálneho určenia v Žiline predmetný turnaj.  Nástupom družstiev turnaj otvoril prezident ZV SR plk.v.v. Ing. Tomáš Švec. Zúčastnili sa na ňom športové družstvá profesionálnych vojakov:
VÚ 5728 Martin – pod vedením kapitána družstva kpt. Ing. Jána Bartoša
VÚ 1037 Martin – pod vedením kapitána družstva rtm. Norberta Vladára
VÚ 2790 Žilina – pod vedením kapitána družstva rtn. Mariana Hofericu
Horná Nitra – pod vedením kapitána družstva kpt. Ing. Karola Brehovského
Súťažné zápasy preukázali, že profesionálni vojaci okrem svojej odbornej pripravenosti preukázali vysokú úroveň športovej zdatnosti. Taktika, bojovnosť i futbalové majstrovstvo ne ráz potešili dušu hráčov, ale aj prítomných divákov. Bol to dobrý počin ZV SR k svojim kolegom v službe. Všetko raz končí o 14-tej hodine bolo dobojované, odpadla súťaživosť a nastala doba očakávania vyhlásenia výsledkov.
Na základe výsledkov súťažných zápasov hlavný rozhodca vyhlásil výsledky súťaže. Prezident ZV SR odovzdal víťaznému družstvu Putovný pohár prezidenta ZV SR a zároveň ocenil družstvá za umiestnenie.
Poradie družstiev
1.miesto – VÚ 5728 Martin
2.miesto – VÚ 2790 Žilina
3.miesto – VÚ 1037 Martin
4.miesto – Družstvo Horná Nitra
Atmosféra Vianočného turnaja, výsledky súťaže a záujem zúčastnených nabádajú k organizovaniu podobných športových aktivít za účasti profesionálnych vojakov.
Cieľom a úlohou Zväzu vojakov SR je mimo iné aj športové zabezpečenie svojich členov čo je jeden z podnetov zväzu pre športové kluby profesionálnych vojakov v rámci svojich aktivít vo Zväze vojakov SR.

Príloha foto č. 1Príloha foto č. 1

Autor: mjr. Ing. Pavol ČAVOJEC - Dátum: 10.12.2014
Čítanosť: 11408
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share