Preskocit navigáciu

Decembrové bilancovanie v Duklianskych kasárňach


Decembrové bilancovanie v Duklianskych kasárňach

 

Za účasti hlavných funkcionárov Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA) a podriadených súčastí sa vo štvrtok 10. decembra uskutočnila v priestoroch bratislavských Duklianskych kasární záverečná veliteľská porada veliteľa VePBA.
Prvoradými témami porady boli príspevky súvisiace s bilancovaním uplynulého obdobia, ako aj úlohy a vízie ďalšieho smerovania stojace pred posádkou v nasledujúcom kalendárnom roku, ktoré je prirodzene determinované mnohými faktormi.
Veliteľ VePBA plukovník Ján Marek si všetkých prítomných so záujmom vypočul a po analýze súčasnej situácie vo Veliteľstve posádky Bratislava vyjadril uznanie a pozitívny prínos príslušníkov podriadených jednotiek v oblasti zabezpečovania štátno-protokolárnych aktivít, ale aj úspešnú reprezentáciu OS SR na verejnosti.
         Jedným zo záverečných bodov programu stretnutia bolo udelenie Pamätnej medaile veliteľa VePBA za príkladné plnenie úloh v prospech VePBA ako aj pri príležitosti odchodu do zálohy náčelnikovi oddelenia podpory operácií majorovi Karolovi Kubicovi. Z rúk veliteľa VePBA si prevzal disciplinárnu odmenu za dôstojné zabezpečenie štátno – protokolárnych aktivít v mesiaci november 2015 veliteľ Čestnej stráže OS SR podplukovník Walter Teiml.

Decembrové bilancovanie v Duklianskych kasárňach Decembrové bilancovanie v Duklianskych kasárňach Decembrové bilancovanie v Duklianskych kasárňach Decembrové bilancovanie v Duklianskych kasárňach

Autor: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: nrtm. Milan KULICH - Dátum: 11.12.2015
Čítanosť: 4818
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share