Rozlúčka s príslušníkmi úradu


Rozlúčka s príslušníkmi úradu Veliteľ Úradu logistického zabezpečenia Ozbrojených síl Slovenskej republiky (ÚLZ OS SR) plukovník gšt. Ján Žarnovický sa vo štvrtok 30. júna počas zhromaždenia príslušníkov ÚLZ OS SR rozlúčil s príslušníkmi úradu, ktorí k 1. júlu 2016 skončili služobný pomer alebo boli premiestnení v rámci OS SR.
Podplukovník Peter Hodák, náčelník odboru muničnej služby, ukončil profesionálnu kariéru na základe vlastného rozhodnutia po takmer 31 rokoch služby. Po prečítaní Personálneho rozkazu riaditeľa Personálneho úradu OS SR plukovník gšt. Ján Žarnovický poďakoval kolegovi Hodákovi za prácu, ktorú vykonal v prospech Ozbrojených síl SR v oblasti muničnej služby a zaželal mu veľa zdravia, šťastia a rodinnej pohody v ďalšom živote a odovzdal mu Pamätný kríž náčelníka Generálneho štábu III. stupňa bronzový, ktorý mu bol udelený pri príležitosti skončenia služobného pomeru profesionálneho vojaka.
Kapitán Milan Slimák, vedúci starší dôstojník Oddelenia operačného plánovania, bol k 1. júlu 2016 premiestnený na Štáb strategického plánovania GŠ OS SR a zároveň bol na základe Personálneho rozkazu riaditeľa Personálneho úradu OS SR povýšený do vyššej dôstojníckej hodnosti major. Ako poďakovanie za odvedenú prácu v prospech úradu mu veliteľ ÚLZ OS SR udelil Pamätný odznak veliteľa Úradu logistického zabezpečenia.

Zamestnanec Marián Skalický, odišiel z „logistiky“ po 12 rokoch trvania pracovného pomeru zamestnanca a 24 rokoch vojaka. Veliteľ mu poďakoval za odvedenú prácu v prospech úradu ako aj OS SR a udelil mu Pamätný odznak veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR.

Z Odboru vojenskej dopravy Bratislava ukončil služobný pomer profesionálneho vojaka po 26 rokoch služby kapitán Igor Jaura, príslušník Oddelenia plánovania a colného výkonu.
Major Martin Pizúr, náčelník Oddelenia medzinárodných presunov a prepráv, bol k 1. júlu 2016 premiestnený k Odboru logistiky Štábu podpory operácii GŠ OS SR. Jeho funkciu prevzal major kapitán Rastislav Baláž, ktorý bol k 1. júlu 2016 povýšený do vyššej dôstojníckej hodnosti.



Rozlúčka s príslušníkmi úraduRozlúčka s príslušníkmi úraduRozlúčka s príslušníkmi úraduRozlúčka s príslušníkmi úraduRozlúčka s príslušníkmi úraduRozlúčka s príslušníkmi úradu

Autor: nrtm. Novomestský - Dátum: 30.06.2016
Čítanosť: 4273
Verzia pre tlač

Skočiť na menu