Preskocit navigáciu

Príslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v Lučenci


Príslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v Lučenci

Ozbrojené sily Slovenskej republiky pripravili v Lučenci, v centre Novohradu, pre miestne deti v prvú júnovú sobotu program plný nezabudnuteľných zážitkov pri príležitosti Medzinárodného dňa detí.

Na pôde mestského úradu privítali príslušníci Čestnej stráže spolu s pani primátorkou najvyšších predstaviteľov rezortu obrany vzdaním pôct - špalierom. Následne po krátkom privítaní sa minister obrany SR Peter Gajdoš s náčelníkom Generálneho štábu OS SR generálom Milanom Maximom a primátorkou mesta Lučenec presunuli do blízkeho parku, kde za znenia smútočného pochodu v podaní Vojenskej hudby Banská Bystrica a za asistencie Čestnej stráže položili vence k pamätníku gen. M. R. Štefánika.
Fotografovanie sa v rovnošatách Čestnej stráže OS SR so šabľou alebo s puškou používaných počas zabezpečovania štátno - protokolárnych aktivitách bolo jednou z mnohých atrakcií, ktoré znásobovalo slnečné a príjemné počasie.
Kultúrny program spestrili aj príslušníci banskobystrickej kapely so svojim koncertným vystúpením pod dirigentskou taktovkou kpt. Jána Goliaša a vystúpenie s netradičnými cvikmi drillprogram Čestnej stráže OS SR pod velením rtm. Michala Holbíka.

Príslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v LučenciPríslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby Banská Bystrica obohatili Deň detí v Lučenci

Autor: nrtm. Milan KULICH , Foto: nrtm. Stanislav LENDACKÝ - Dátum: 05.06.2017
Čítanosť: 3648
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share