Preskocit navigáciu

Športový deň Čestnej stráže OS SR


Športový deň Čestnej stráže OS SR

V prvej polovici septembra zorganizoval veliteľ ČS OS SR podplukovník Miloslav Arnold športový deň pre príslušníkov útvaru. V priestoroch športového areálu kasární Vajnory sa spoločne stretli “čestňáci” a mali možnosť preveriť si fyzickú pripravenosť a zvýšiť tímové povedomie. Súťažilo sa v disciplínach jednotlivcov ako tenis, stolný tenis a petangue, z tímových disciplín to bol minifutbal a plážový volejbal. Príslušníci čestnej stráže ukázali športového ducha a zapálene bojovali na určených športoviskách.

Na záver športového dňa veliteľ jednotky vyhlásil výsledky a odovzdal ceny víťazom. Športový deň sa podarilo zorganizovať aj za pomoci programu Vojenskej podpornej nadácie “Vzájomná pomoc”, z ktorej prostriedkov boli zakúpené ceny pre víťazov.


Športový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SRŠportový deň Čestnej stráže OS SR

Autor: por. Bc. Zuzana LANČARIČOVÁ , Foto: rtm. Ľubomír BEHAN - Dátum: 18.09.2017
Čítanosť: 3135
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share