Schválenie plánov prípravy zásobovacích základní na rok 2019


Schválenie plánov prípravy zásobovacích základní na rok 2019

18. decembra 2018 na pôde Zásobovacej základne II. Martin predložili na schválenie veliteľovi Úradu logistického zabezpečenia OS SR plukovníkovi Jozefovi Ševčíkovi velitelia podriadených zásobovacích základní Plány prípravy na VR rok 2019.
Pred samotným schválením boli jednotlivé plány prípravy posúdené a pripomienkované náčelníkmi služieb ÚLZ OS SR po jednotlivých oblastiach. Veliteľ Úradu logistického zabezpečenia OS SR svojím podpisom schválil predloženú dokumentáciu.
Veliteľ ÚLZ OS SR sa zároveň prihovoril k príslušníkom ZZ II. Martin počas slávnostného zhromaždenia veliteľa Zásobovacej základne II. Martin, kde v príhovore poukázal na dôležitosť základne a množstvo úloh, ktoré sa plnili počas roka 2018, vyzdvihol prácu príslušníkov základne a jej podriadených súčastí v prospech OS SR.

V závere poďakoval príslušníkom ZZ II. Martin, a k blížiacim sa sviatkom zaželal prítomným pokojné prežitie vianočných a novoročných sviatkov v kruhu rodiny a najbližších a v novom roku, hlavne pevné zdravie, entuziazmus a veľa osobných a pracovných úspechov.


Schválenie plánov prípravy zásobovacích základní na rok 2019

Autor: nrtm. Jaroslav Novomestský , Foto: ZZ II. Martin - Dátum: 18.12.2018
Čítanosť: 3367
Verzia pre tlač

Skočiť na menu