Preskocit navigáciu

Úspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej stráže


Úspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej stráže

V dňoch 21. – 25. januára vykonali príslušníci 2. roty ČS PSR rtn. Bc. Arnol Petrécs, rtn. Ján Muravský a čat. Marián Basanda metodickú výpomoc pre členov Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS). Príslušníci ČS PSR pomohli členom ZVJS zdokonaliť sa v poradových cvikoch a pohyboch so zbraňou, zástavou a s vlajkou Slovenskej republiky pri vzdávaní pôct protokolárnych akcií. Zároveň sa menovaní PrV zúčastnili 30. januára na generálnom nácviku pri prípravách osláv ZVJS k 50. výročiu samostatného väzenstva. Útvar ČSPSR participoval na danej aktivite zapožičaním protokolárnych zbraní a zástav.

V mene generálneho riaditeľa ZVJS generálmajora Ing. Milana Ivana odovzdal major Mgr. Juraj Belica „Pamätnú plaketu Zboru“ pri príležitosti 50. výročia samostatného väzenstva veliteľovi čestnej stráže prezidenta SR plukovníkovi Branislavovi Vavrincovi.


Úspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej strážeÚspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej strážeÚspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej strážeÚspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej strážeÚspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej strážeÚspešná spolupráca so Zborom väzenskej a justičnej stráže

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: rtn. Michal Potocký - Dátum: 12.02.2019
Čítanosť: 2652
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share