Preskocit navigáciu

Návšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na Slovensku


Návšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na Slovensku

Ministerka obrany Spolkovej republiky Nemecko (SRN) Annergret Kramp-Karrenbauer navštívila dňa 17. júla 2020 Slovenskú republiku. Počas oficiálnej návštevy sa ministerka obrany zúčastnila rokovaní s ministrom obrany Slovenskej republiky Jaroslavom NAĎOM. Počas rokovaní sa tiež stretla s veliteľom Styčného tímu pre integráciu síl NATO (NFIU) plk. Petrom BRAUNEROM. Svoju návštevu Slovenska ministerka ukončila v priestoroch organizácie GLOBSEC krátkou diskusiou so študentami a mladými odborníkmi v oblasti európskej bezpečnosti.
Ochranu a sprevádzanie ministerky obrany SRN Annergrety Kramp-Karrenbauerej s delegáciou počas oficiálnej návštevy na našom území zabezpečovali príslušníci Vojenskej polície v spolupráci s príslušníkmi Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR.
Policajné zabezpečenie bolo vykonané na vysokej profesionálnej úrovni, čo bolo zhodnotené aj predstaviteľmi ministerstva obrany ako aj samotnou pani ministerkou prostredníctvom pridelenca obrany SRN na Slovensku pplk. gšt. Joachimom SCHMITOM.


Návšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na SlovenskuNávšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na SlovenskuNávšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na SlovenskuNávšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na SlovenskuNávšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na SlovenskuNávšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na SlovenskuNávšteva ministerky obrany Spolkovej republiky Nemecko na Slovensku

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 20.07.2020
Čítanosť: 6947
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share