Preskocit navigáciu

Výmena na pozícii zástupcu vedúceho ÚNVP pri SHAPE


Výmena na pozícii zástupcu vedúceho ÚNVP pri SHAPE Dňa 16.06.2023 sa uskutočnila slávnostná rozlúčka s pplk. Ing. Štefanom GÉCIM, ktorý do 30.06.2023 zastával funkciu zástupcu vedúceho ÚNVP pri SHAPE. Od 01.07.2023 ho na uvedenej funkcii vystrieda pplk. Ing. Peter SUDIMÁK.

Slávnostnú rozlúčku otvoril vedúci ÚNVP pri SHAPE, ktorý svojmu zástupcovi poďakoval za jeho viac ako 3-ročnú aktívnu prácu, ktorou výrazne prispel k bezproblémovému chodu úradu. Spomenul najmä ťažšie obdobia, ktoré súviseli s plnením úloh počas COVID-19 a najmä výrazné zmeny súvisiace so zmenou bezpečnostného prostredia po vzniku RUS-UKR konfliktu.

Vedúci ÚNVP pri SHAPE venoval svojmu odchádzajúcemu zástupcovi vecný dar, ktorý má byť pamiatkou nielen na neho, ale aj na ostatných kolegov - príslušníkov úradu, s ktorými pplk. Géci za posledné 3 roky spolupracoval.

Vedúci ÚNVP pri SHAPE na záver svojmu odchádzajúcemu zástupcovi poprial veľa zdravia, šťastia, pracovných aj osobných úspechov a veľa sily pri plnení úloh v rámci pokračovania vojenskej kariéry.

DNMR HOTO

Autor: mjr. SOPKO Marek - Dátum: 16.06.2023
Čítanosť: 3637
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share