Preskocit navigáciu

Triedne skúšky v Základni mobilných KIS


Triedne skúšky v Základni mobilných KIS  

V Základni mobilných KIS v Ružomberku sa v dňoch 24. a 25. februára 2014 uskutočnili triedne skúšky na udelenie 3. triedy vycvičenosti. Zamestnanie začal veliteľ útvaru podplukovník Štefan Pobijak za účasti predsedu komisie podplukovníka Mariána Šantu, príslušníka Síl výcviku a podpory.

Triedne skúšky boli vykonané pre spojovacie odbornosti C 10 a odbornosti vodičov automobilov L 10. Pozostávali z teoretickej časti, kde boli preverené vedomosti formou testov a nasledujúci deň úspešní uchádzači absolvovali praktickú časť podľa jednotlivých špecializácii v priestoroch útvaru.

Do triednych skúšok sa prihlásilo dvadsaťtri príslušníkov ZaMKIS a 3. triedu vycvičenosti udelil veliteľ ZaMKIS podplukovník Štefan Pobijak, na základe návrhu predsedu komisie, štrnástim profesionálnym vojakov v odbornosti C 10 a jednému v odbornosti L 10.

 

 


Triedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KISTriedne skúšky v Základni mobilných KIS

Autor: ZaMKIS , Foto: por.Ing. Peter IVAN - Dátum: 06.03.2014
Čítanosť: 8991
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share