Preskocit navigáciu

Čestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-Bratislava


Čestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-Bratislava

72. ročník Národného behu Devín - Bratislava odštartoval v nedeľu 14. apríla 2019 o 10 hod. spod devínskeho hradného brala. Aj napriek nepriaznivému počasiu na trať dlhú 11 625 metrov vybehlo 6 085 bežcov. Čestnú stráž prezidenta SR reprezentovalo 19 profesionálnych vojakov z toho 10 pretekali v športovom odeve a 9 v poľnej uniforme.

Do súťaže bolo prihlásených 145 tímov a družstvo Čestnej stráže prezidenta SR v súťaži tímov obsadilo vynikajúce 14. miesto. Naše družstvo posilnili aj príslušníci Zásobovacej základe III. zo Zemianskych Kostolian.

Najrýchlejším bežcom nášho útvaru v športovom odeve sa stal príslušník RPV ČS PSR rotný Marek PÔBIŠ, ktorý dosiahol čas 0:47:11. V poľnej uniforme najrýchlejšie trať prekonal príslušník RPV ČS PSR vojak Erik KUĽHAVÝ s časom 0:54:41.

Veľké poďakovanie patrí čat. Tomáš BOLDOGOVI, ktorý za Čestnú stráž prezidenta SR zabezpečil športovú aj technickú časť organizácie pretekov. Zároveň patrí poďakovanie aj 10 príslušníkom ČS PSR, ktorí pomohli pri technickom zabezpečení pretekov – stavaní zábran.


Čestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-BratislavaČestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-BratislavaČestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-BratislavaČestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-BratislavaČestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-BratislavaČestná stráže prezidenta SR na 72. ročníku Národného behu Devín-Bratislava

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: kpt. Ing.Andrea Šantorová - Dátum: 14.04.2019
Čítanosť: 3032
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share