Veliteľstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010


Veliteľstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010
Dňa 4. mája 2010 príslušníci Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby OS SR patriaci do podriadenosti Veliteľstva posádky Bratislava vojenskými poctami zabezpečili slávnostné otvorenie medzinárodného veľtrhu obrannej techniky IDEB 2010 v priestoroch Incheba Expo v Bratislave.
 
Výstavu slávnostne otvoril Minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Baška spolu s predstaviteľmi rezortu obrany a Ozbrojených síl Slovenskej republiky.
 
V pavilóne B0/ 104 je aj expozícia Veliteľstva posádky Bratislava, prezentujúca svoju činnosť a materiálne zabezpečenie. Od prvého dňa výstavy sa profesionálni vojaci v stánku Veliteľstva posádky Bratislava stretli s veľkým záujmom návštevníkov najmä o vystavené slávnostné uniformy, insígnie a zbrane používané pri protokolárnych aktivitách.
 
Viac obrazového materiálu v časti Archív / Fotogaléria

Veliteľstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010Veliteľstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010Veliteľstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010Veliteľstvo posádky Bratislava participujúce na otvorení výstavy IDEB 2010

Autor: npor. Richard Spišák , Foto: des. Marek Šteberl - Dátum: 04.05.2010
Čítanosť: 23318
Verzia pre tlač

Skočiť na menu