Preskocit navigáciu

Odchod kolegyne do dôchodku


Odchod kolegyne do dôchodku

Dňa 31. decembra 2022 ukončí svoje pracovné pôsobenie u Veliteľstva posádky Bratislava jej dlhoročná zamestnankyňa Hana Steigerová.
V ozbrojených silách pôsobila od roku 1994. Od roku 2008 vykonávala funkciu samostatnej referentky sekretariátu na Odbore riadenia štátnej správy MO SR.
Od 1. septembra 2011 jej kroky viedli na skupinu BOIaKIS, k Čestnej stráži OS SR a následne na Posádkový klub Bratislava, odkiaľ aj odchádza do zaslúženého dôchodku. Za príkladnú dlhoročnú prácu jej bolo v roku 2018  udelené Vojenské vyznamenanie Pamätná medaila k 25. výročiu vzniku OS SR.
Na vysoko profesionálnej úrovni zabezpečovala a organizovala kultúrne podujatia, propagovala a zviditeľňovala činnosť nášho klubu. Svojou pracovitosťou, spoľahlivosťou, priateľskou povahou a ochotou vždy pomôcť si získala dôveru kolegov aj nadriadených.
  "Takýchto ľudí si vážime každý deň, dnes je ale tá príležitosť povedať im, ako veľmi si vážime to, čo urobili pre našu posádku a v prospech ozbrojených síl", vyjadril slová vďaky za roky kvalitne odvedenej práce veliteľ Veliteľstva posádky Bratislava plukovník Miloslav Arnold.
Našej Haničke prajeme do ďalších rokov veľa zdravia a rodinnej pohody.


Odchod kolegyne do dôchodku Odchod kolegyne do dôchodku Odchod kolegyne do dôchodku

Autor: kpt. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: PK BA - Dátum: 16.12.2022
Čítanosť: 1695
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share