Preskocit navigáciu

Najlepší vojak a poddôstojník 4.plog za rok 2022


 Najlepší vojak a poddôstojník 4.plog za rok 2022
9. mája 2023 sa v priestoroch 4. pluku logistiky (ďalej 4.plog) uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru poddôstojníkov a z hodnostného zboru mužstva. Komisia tak opäť zasadla po prerušení výberov, ktoré bolo spôsobené pandemickou situáciou. Kandidátov, ktorých nominovali do výberu veliaci poddôstojníci priamo podriadených útvarov a členov komisie, privítal na pôde pluku veliaci poddôstojník 4.plog nadrotmajster Jaroslav Novomestský.
Na základe výberu komisie aplikovaním nového návrhu Smernice na výber najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka ozbrojených síl Slovenskej republiky sa najlepším vojakom 4.plog za rok 2022 v hodnostnom zbore mužstva stal desiatnik Štefan REITER, zástupca veliteľa skladovacieho družstva, 4. roty podpory velenia 4.plog.
Za najlepšieho poddôstojníka 4.plog za rok 2022 komisia vybrala rotného Mateja Briedika - veliteľa družstva/veliaceho poddôstojníka, čaty opráv, roty bojového zabezpečenia KIS, 53. práporu poľných služieb Hlohovec.
„Vybrať najlepších z nominovaných nebolo vôbec jednoduché, ocenenie by som osobne udelil každému z Vás, ktorí tu stojíte, pravidlá sú jednoznačné a komisia sa nakoniec zhodla. „Verím, že budete aj naďalej plniť úlohy zodpovedne a budete príkladom pre ostatných“ povedal veliaci poddôstojník 4.plog pri vyhlásení výsledkov.
Vyhlásenie výsledkov prebehlo za účasti veliteľky 4. pluku logistiky plukovníčky Tatiany Nagyovej, ktorá odovzdala víťazom plaketu, ako ocenenie pre najlepšieho poddôstojníka a vojaka 4.plog za rok 2022.



Autor: nrtm. Jaroslav NOVOMESTSKÝ , Foto: rtn. Mgr. Richard MIKOLÁŠEK - Dátum: 09.05.2023
Čítanosť: 1647
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share