Preskocit navigáciu

Jedinečný koncert v podaní Vojenskej hudby Banská Bystrica v Prešove


Jedinečný koncert v podaní Vojenskej hudby Banská Bystrica v Prešove
15. júna  sa na Hlavnej ulici v Prešove uskutočnil koncert Vojenskej hudby Banská Bystrica a žiakov konzervatórií v rámci podujatia „Dni mesta Prešov“. Hlboký umelecký zážitok čakal všetkých, ktorí sa rozhodli zažiť jedinečné spojenie vojenských hudobníkov a mladých hudobných talentov.
Počas koncertu zazneli známe slovenské i svetové melódie legendárnych umelcov, z ktorých spomenieme Karola Duchoňa, Adele, Franka Sinatru či Janu Kirschner. Počas hudobného vystúpenia mali prítomní možnosť získať informácie o tom, aké príležitosti ponúka služba v Ozbrojených silách SR.
Nezabudnuteľný podvečer do metropole regiónu Šariš priniesli banskobystrickí hudobníci pod dirigentskou taktovkou nadporučíka Mareka Flimela a nadporučíka Róberta Vážana. Nepochybujeme, že budúci rok nás naši hudobníci opäť prekvapia a divákom vyčaria na tvárach  úsmev a zaručia zimomriavky na celom tele.

Jedinečný koncert v podaní Vojenskej hudby Banská Bystrica v PrešoveJedinečný koncert v podaní Vojenskej hudby Banská Bystrica v Prešove

Autor: kpt. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: mjr. Mgr. art. Boris HOKINA - Dátum: 19.06.2023
Čítanosť: 647
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share