Preskocit navigáciu

Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová


Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová
V utorok 12. októbra 2010 v rámci oboznamovania sa s útvarmi a zariadeniami SVaP navštívil veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Peter Vojtek ďalší podriadený útvar Kartoreprodukčnú základňu v Nemšovej, kde sa oboznámil so základnými úlohami, ktoré základňa plní v prospech OS SR. Po vykonaní brífingu veliteľom základne pplk. Hamarom si veliteľ síl výcviku a podpory prezrel výrobné a technologické priestory základne. V závere návštevy poďakoval za dlhoročnú kvalitnú prácu vykonávanú v prospech OS SR.

Vo štvrtok 14. októbra 2010 pokračoval návštevou Multifunkčnej zásobovacej základne Západ – Nemšová. Počas návštevy sa oboznámil so štruktúrou a podriadenými súčasťami základne. Pri prehliadke priestorov v sprievode veliteľa pplk. Meliša sa oboznámil s pokračovaním výstavby Regionálneho strediska naturálneho odievania, ktoré bude v budúcnosti plniť úlohy súvisiace s poskytovaním vystrojenia profesionálnych vojakov v novodobom trende.

Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová1Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová1Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová1Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová1Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová2Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová2Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová2Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová2Veliteľ síl si prezrel 5.KRZ Nemšová a MlffZZ Nemšová3

Autor: npor. Ján Brezula - Dátum: 14.10.2010
Čítanosť: 17651
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share