Preskocit navigáciu

Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve


Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve

Parafrázujúc slová klasika „Dobrí holubi sa vracajú“, netrvalo dlho a popri návštevách ostatných operačných veliteľstiev, novo v pozícii náčelníka Generálneho štábu, navštívil generálmajor Peter Vojtek aj „svoje bývalé“ veliteľstvo. V krátkom brífingu bol generálmajor Vojtek oboznámený s plnenými úlohami a s pripravenosťou na plnenie úloh výplývajúcich zo stanovených priorít na rok 2012. Nakoľko je generálmajor Vojtek dobre oboznámený so štruktúrou síl, brífing sa zameral skôr na riziká vplývajúce na plnenie úloh.


V závere brífingu generálmajor Vojtek objasnil funkcionárom veliteľstva svoje postoje a požiadavky na plnenie úloh a samozrejme zaželal všetkým prítomným veľa zdravia a pracovných úspechov novom výcvikovom roku 2012.


Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 1Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 1Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 1Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 1Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 2Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 2Návšteva náčelníka Generálneho štábu na veliteľstve 2

Autor: mjr. Štefan Zemanovič , Foto: kpt. Ján Brezula - Dátum: 03.01.2012
Čítanosť: 13770
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share