Preskocit navigáciu

Velitežstvo posádky Bratislava na IDEB-e 2012


Velitežstvo posádky Bratislava na IDEB-e 2012
Viac ako dvojmesačná príprava príslušníkov Velitežstva na zabezpečenie síl a prostriedkov Ozbrojených síl SR na výstavu obrannej techniky IDEB na výstavisku Incheba, a.s. bola v dňoch 2. - 4. mája 2012 zavŕšená.
 
Prípravy a vykonania sa zúčastnilo viac ako 20 resp. 110 príslušníkov štábu, Čestnej stráže OS SR a Vojenskej hudby OS SR. Vykonali sme vojenské pocty pre prezidenta Slovenskej republiky, ministra obrany SR a náčelníka Generálneho štábu OS SR pri slávnostnom otvorení výstavy, naše príslušníčky sa podiežali na zabezpečení prezentácie na Priemyselných dňoch NATO v SR pod gesciou stáleho predstaviteža SR pri NATO Františka Kašického.
 
Okrem uvedeného, príslušníci Velitežstva celý týždeň zabezpečovali vystavujúce jednotky po stránke technickej a čiastočne aj materiálnej v jej priestoroch vo vojenskom objekte Bratislava-Vajnory.
 
Vyvrcholením bola samotná prezentácia stánku Velitežstva v pavilóne B0. Definovanou úlohou bolo prezentova Velitežstvo ako neoddelitežnú súčas OS SR pri zabezpečovaní jej protokolárnych aktivít  doma aj v zahraničí.

Velitežstvo posádky Bratislava na IDEB-e 2012Velitežstvo posádky Bratislava na IDEB-e 2012Velitežstvo posádky Bratislava na IDEB-e 2012Velitežstvo posádky Bratislava na IDEB-e 2012

Autor: kpt. Dr. Richard SPIŠÁK , Foto: des. Marek ŠTEBERL - Dátum: 04.05.2012
Čítanos: 11653
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share