Preskocit navigáciu

Údržba externých technologických kontajnerov


Údržba externých technologických kontajnerov

V dňoch 18.10.-23.10.2012 príslušníci Regionálneho úseku KIS Prešov (Základňa stacionárnych KIS Trenčín) v spolupráci s firmou LYNX s.r.o vykonávali podľa plánu údržbu externých technologických kontajnerov Krúžok, Makovica, Kojšovská Hoľa, Lysá zabezpečujúcich spojenie v rámci stacionárnej rádio-reléovej siete (ďalej len SRRS) Ozbrojených síl SR.

Na technologických kontajneroch bola vykonaná údržba exteriéra odstránením korózie a opravou náterov, vchodových dverí, utesnenie otvorov z a do kontajnera a oprava prepadnutej podlahy. Príslušníci RÚ KIS Prešov sa podieľali na predmetnej údržbe a vykonali aj vykosenie priestorov okolo kontajnerov z dôvodu zabezpečenia lepšieho prístupu ku kontajnerom v zimnom období.

Údržba technologických kontajnerov prispela k zlepšeniu stavu technológie SRRS a predĺženiu životnosti čo napomôže k šetreniu finančných prostriedkov v ďalšom období. Svojim prístupom príslušníci Regionálneho úseku KIS Prešov nrtm. Dušan Kováč, nrtm. Radoslav Haus a nrtm. Milan Gajdoš napomohli k splneniu úloh údržby technologických kontajnerov SRRS na teritóriu Východného Slovenska.


foto1foto1foto1foto1foto2foto2foto2foto2foto3

Autor: mjr. Ing. Ján Harmaňoš , Foto: archív ZaSKIS - Dátum: 25.10.2012
Čítanosť: 10746
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share