Veliteľstvo síl výcviku a podpory si pripomenulo 69. výročie SNP


Veliteľstvo síl výcviku a podpory si pripomenulo 69. výročie SNP

    V pondelok 2. septembra 2013 si slávnostným nástupom a prečítaním rozkazov prezidenta Slovenskej republiky pripomenuli príslušníci Veliteľstva Síl výcviku a podpory v Trenčíne 69. výročie Slovenského národného povstania a Deň Ústavy Slovenskej republiky.
    Pri príležitosti výročí významných medzníkov v histórii Slovenska plukovník Stoklasa poďakoval príslušníkom veliteľstva za plnenie úloh počas uplynulých mesiacov výcvikového roka a po dovolenkovom letnom období všetkým zaželal veľa úspechov pri riešení ďalších úloh v prospech Ozbrojených síl SR.
    V rámci slávnostného nástupu veliteľ Síl výcviku a podpory predstavil príslušníkom veliteľstva plukovníka Jána Dreveňáka, ktorý bol dňom 1. septembra 2013 ustanovený do funkcie náčelníka štábu Veliteľstva Síl výcviku a podpory.
    V závere slávnostného zhromaždenia si z rúk veliteľa Síl výcviku a podpory prevzali Pamätné medaily ministra obrany SR III. a II. stupňa podplukovník Ivan Balog a major Marián Pribula. Vojenskými medailami za vernosť Ozbrojeným silám Slovenskej republiky III. a II. stupňa boli ocenené kapitánka Andrea Gáľová, nadrotmajsterka Anna Hlavatá a kapitán Peter Bednárik.


aaaabbb

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 03.09.2013
Čítanosť: 20620
Verzia pre tlač

Skočiť na menu