Preskocit navigáciu

Rozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SR


Rozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SR
 
26. februára 2018 vykonal veliteľ Úradu logistického zabezpečenia zhromaždenie príslušníkov úradu, pri príležitosti skončenia pôsobenia vo funkcií veliteľa, na ktorom sa rozlúčil s príslušníkmi úradu.
V príhovore plukovník Ján Žarnovický zhrnul svoje pôsobenie v pozícií veliteľa, ktorú zastával od 1. februára 2014. Pripomenul hlavné míľniky, ktoré výrazne ovplyvnili fungovanie úradu, počas jeho pôsobenia vo funkcii veliteľa a poďakoval príslušníkom úradu za podporu a za odvedenú prácu a zaželal všetkým veľa úspechov.
Pri tejto príležitosti ocenil vybraných príslušníkov úradu a priamo podriadených základní pamätným odznakom veliteľa Úradu logistického zabezpečenia.
V závere zhromaždenia zástupca veliteľa podplukovník Tibor Meliš odovzdal veliteľovi plukovníkovi Jánovi Žarnovickému v mene všetkých príslušníkov úradu pamätný odznakom veliteľa Úradu logistického zabezpečenia a dar, ktorý mu má pripomínať jeho pôsobenie na úrade logistického zabezpečenia, ako aj jeho pôsobenie v logistike, ktorú po ôsmich rokoch opúšťa.

Rozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SRRozlúčka veliteľa s príslušníkmi Úradu logistického zabezpečenia OS SR

Autor: ÚLZ - Dátum: 26.02.2018
Čítanosť: 3765
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share