Preskocit navigáciu

Náčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiách


Náčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiách

V priestoroch Siene cti a slávy generálneho štábu sa odchádzajúci náčelník Generálneho štábu OS SR generál Maxim stretol so zástupcami vojenského diplomatického zboru. Pri tejto príležitosti udelil vojenským diplomatom vojenské medaily a vyznamenania za rozvoj spolupráce medzi ozbrojenými silami.
Generál Maxim vyzdvihol prínos jednotlivých krajín a poďakoval jednotlivým zástupcom. Sám zaspomínal na svoje pôsobenie vo vojenskej diplomacii a pripomenul jej nezastupiteľnú úlohu v súčasnom svete dynamicky sa meniacej bezpečnostnej situácie.

V popoludňajších hodinách sa generál Maxim spojil s veliteľmi kontingentov pôsobiacich mimo územia Slovenskej republiky. Počas svojho posledného rozhovoru vo funkcii poďakoval vojakom, cestou ich veliteľov, za zodpovedné plnenie úloh čoho dôkazom je vysoká úroveň akou sú počas stretnutí náčelníkov generálnych štábov hodnotený slovenskí vojaci.


Náčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiáchNáčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiáchNáčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiáchNáčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiáchNáčelník generálneho štábu sa rozlúčil s vojenskými diplomatmi a slovenskými vojakmi v misiách 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 03.05.2018
Čítanosť: 6027
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share