Preskocit navigáciu

Zmena vo velení ZZ II Martin


Zmena vo velení ZZ II Martin
Dňa 26. októbra 2016 sa v priestoroch veliteľstva Zásobovacej základne II Martin uskutočnilo slávnostné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa základne.
Počas slávnostného nástupu veliteľ Úradu logistického zabezpečenia plukovník gšt. Ján Žarnovický poďakoval v mene všetkých príslušníkov úradu odchádzajúcemu veliteľovi, podplukovníkovi Pavlovi Sojakovi, za vykonanú prácu a do ďalšej etapy života mu poprial veľa úspechov na novej funkcii, v osobnom živote, rodinnú pohodu a pevné zdravie. Plukovník Žarnovický zároveň oficiálne predstavil aj novoustanoveného veliteľa Zásobovacej základne II podplukovníka Júliusa Balu, ktorý preberá funkciu dňom 1. novembra 2016
Dňa 25. októbra 2016 sa realizovalo samotné odovzdanie a prevzatie funkcie veliteľa základne za účasti nielen funkcionárov veliteľstva základne ale i veliteľov Muničných skladov a náčelníkov samostatných centier. Odovzdanie bolo realizované formou dokladov všetkých uvedených funkcionárov.
Na záver pri tejto príležitosti podplukovník Sojak poďakoval prítomným za podporu, profesionalitu a priateľstvo, ktoré ho sprevádzalo počas jeho velenia základni. Nastupujúcemu veliteľovi základne podplukovníkovi Júliusovi Balovi poprial vo funkcii veľa tvorivých síl, rozvahu a správne rozhodnutia.

príloha foto č. 1príloha foto č. 1príloha foto č. 1príloha foto č. 1príloha foto č. 2príloha foto č. 2

Autor: mjr. Ing. Pavol ČAVOJEC , Foto: Mgr. Lenka RIMÓCIOVÁ - Dátum: 02.11.2016
Čítanosť: 5883
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share